20.11.2021

Pitkän odotuksen jälkeen järjestimme kahden vuoden tauon jälkeen pikkujoulut Albergan kartanossa Espoossa. 15 yhdistyksen jäsentä saapui tilaisuuteen joulumielellä. Asettauduimme pitkän pöydän ääreen ja nautimme alkuun glögiä ja joulutorttuja.

Iloksemme Helsingin tuomiokirkon kamarikuoro Viva Vox tuli esiintymään 9 laulajan voimalla mukanaan kuoron johtaja Inka Kinnunen. Kuoro esitti kauniisti Kuului laulu enkelten, Heinillä härkien kaukalon, sekä yhteislauluna vielä Maa on niin kaunis. Kuoroesityksen lopuksi Pirkko Sassi luki äitinsä kirjoittaman jouluisen kertomuksen.

Seuraavana ohjelmassa oli Heidi Tetrin esitys matkoistaan: Heidin 10 hetkeä maailmalla. Varmasti kaikille tuli esityksen aikana kaukokaipuu, kun katselimme upeita kuvia Kuubasta, kauniista Alppi- maisemista ja Euroopan kaupungeista. Heidi on oikea maailmanmatkaaja, onhan hän toiminut pitkään matkaoppaana.

Kaikki osallistujat olivat varmasti samaa mieltä siitä, miten ihanaa oli, kun lopultakin voimme kokoontua yhteen ja jutella muutaman vuoden kuulumiset kakkukahveja nauttiessamme. Toivottavasti näemme ensi vuonna samoissa merkeissä.

 

Kirjoittanut Kati Sassi-Vuorinen