Jäsenlehtemme 2017 sai 3. palkinnon sukulehtikilpailussa!

6.10.2018 klo 15:00

Kunniakirja
/Risto Rasinen
Kunniakirja /Risto Rasinen
Kilpailussa ollut jäsenlehtemme 2017
/Kati-Susanna Cohen
Kilpailussa ollut jäsenlehtemme 2017 /Kati-Susanna Cohen
Palkinnonsaajat. Kilpailussa jaettiin kolme pistesijaa ja palkintosijat.
/Jukka Vuorinen
Palkinnonsaajat. Kilpailussa jaettiin kolme pistesijaa ja palkintosijat. /Jukka Vuorinen
Palkinnonsaajat
/Jukka Vuorinen
Palkinnonsaajat /Jukka Vuorinen
Varapuheenjohtajamme Juhani Mykrä ja rahastonhoitajamme, sihteeri Kati Sassi-Vuorinen kunniakirjan kanssa
/Jukka Vuorinen
Varapuheenjohtajamme Juhani Mykrä ja rahastonhoitajamme, sihteeri Kati Sassi-Vuorinen kunniakirjan kanssa /Jukka Vuorinen

Jäsenlehtemme 2017 sai 3. palkinnon Sukuseurojen keskusliiton Sukuviesti -lehden vuoden 2018 sukulehtikilpailussa.

Sen teemana oli Suomi 100 vuotta ja artikkeleina oli mm. tie kohti Suomen itsenäisyyttä, Suomen Leijonavaakuna sekä Elias Sassin kirjoittama Suomen itsenäisyyden vaiheita Ala-Sommeessa. Lisäksi lehdessä oli pikkulotta Pirkko Sassin haastattelu sekä Leo Sassin kirjoittama artikkeli Aminasta sekä Jukka Vuorisen kirjoittama matkakertomus vuoden 2008 Kannaksen retkestä.

Palkinnot jaettiin Kuulutko sukuuni -tapahtuman yhteydessä 6.10.2018. Kilpailussa jaettiin kolme pistesijaa ja palkintosijat.

Raadin lähtökohta oli arvioida lehdet sisältö edellä ja panostus taittoon ja kuvitukseen vaikutti lukukokemukseen. Kilpailun raatiin kuuluivat Matias Eronen, Erosten sukuseurasta ja Sukuviestin asiantuntijaneuvostosta, Leena Heiskanen Heiskasten sukuseurasta, suvunvanhin Risto Kärkkäinen Kärkkäisten sukuseurasta ja keskusliiton pääsihteeri ja Sukuviesti-lehden toimituspäällikkö Eine Kuismin.

Raati mainitsee, että Sassi suvun juuret ovat Viipurin maalaiskunnassa. Raati totesi lehdessä olevan laadullisesti korkeatasoisia artikkeleita sekä kiinnostavaa historiaa, joissa on hyvin käsitelty suvun vaiheita.

Voittajaksi valittiin Mänttärin sukuyhdistyksen Niinipuu-lehti ja toiseksi sukulehtikilpailussa sijoittui Vantaalainen Ryynästen sukuseura Ryynäset-lehdellä.

Varapuheenjohtajamme Juhani Mykrä ja rahastonhoitajamme Kati Sassi-Vuorinen olivat paikalla ottamassa palkinnon vastaan.