Hanki jäsen – saat palkinnon! Kampanja 1.4.-30.9.2019

1.4.2019 klo 08:00

Tasavallan juuret -kirja
Tasavallan juuret -kirja
Matka Karjalaan -lautapeli
Matka Karjalaan -lautapeli
Kupilka Karjalainen eräjuoma-astia
Kupilka Karjalainen eräjuoma-astia

Hanki uusi jäsen mukavaan joukkoomme, saat itse lahjan. Sassi sukuyhdistys ry. aloittaa 01.04.2019 jäsenhankintakampanjan, jossa palkitaan uuden jäsenen hankkinut. Palkitsemme 30.09.2019 asti jäsenhankkijan.

Voit valita seuraavista:

  • Tiina Miettinen:  Tasavallan juuret - Suomen presidenttien esipolvet / Tiedekirja

Kirjaan on koottu aiemmin Suomen Sukututkimusseuran Vuosikirjoissa julkaistut presidenttien esipolvitutkimukset täydennettyinä ja korjattuina. Lisäksi teoksessa julkaistaan uutena kahdennentoista presidentin Sauli Niinistön esipolvet. Tasavallan presidenttien esivanhempien kautta avautuu Suomen historia aina keskiajan rälssisuvuista 1900-luvun työläiskortteleihin.

 

  • Matka Karjalaan –lautapeli / Karjalainen Nuorisoliitto ry.

Pelissä seikkaillaan luovutetun Karjalan pitäjissä teitä, rautateitä ja vesistöjä pitkin. Samalla opitaan tietoa alueen historiasta ja kulttuurista. Pitäjissä pitää suorittaa tehtäviä, eli kohdata erilaisia satunnaistapahtumia. Matkan varrella on myös sattumakortteja, joista voi tapahtua kaikenlaista yllättävää. Sääntökirjan lisäksi pelin mukana tulee tuntuvasti paksumpi kirjanen, jossa on tietoa luovutetun Karjalan pitäjistä.

 

  • Kupilka Karjalainen / Karjala-mallisto, TaitoShop

Karjalan käki kuvioitu eräjuoma-astia ja lusikka biomateriaalista. Biomateriaalina käytetään luonnonkuitukomposiittia, jonka koostumus on 50% mäntykuitua ja 50 % elintarvikemuovia. Tilavuus 2,1 dl.

Materiaalin etuja puuhun verrattuna ovat tasalaatuisuus, halkeamattomuus, kosteudenkesto ja puhdistettavuus. Konepestävä. Paino n. 80g.

 

 

 

Palkinnon saa ensimmäisestä uudesta jäsenestä ajalla 1.4. – 30.9.2019.

Palkinto toimitetaan jäsenhankkijalle, kun uusi jäsen on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.  Sassi sukuyhdistys ry. varaa oikeuden muuttaa jäsenhankintapalkinnon vastaavan arvoiseen toiseen tuotteeseen sekä varaa oikeuden muuttaa kampanjasääntöjä.

 

Ilmoitus uudesta jäsenestä

Ilmoita saamasi uusi jäsen Kati Sassi-Vuoriselle puhelimitse (puh. 050-564 0293) tai sähköpostitse kati@vuoriset.fi

Jäsenhankkijan pitää olla Sassi sukuyhdistys ry:n jäsen. Vain yksi jäsen/perhekunta. Uudella jäsenellä voi olla vain yksi jäsenhankkija. Ilmoita myös minkä palkinnon valitset.